SAHABAT BLOG

12 January 2013

Paling Terkini Di Stadium Merdeka. Gara-Gara Terlampau Ghairah....

Terkini. Gara-gara terlalu ghairah dan teruja mendapat peluang berucap di hadapan Ribuan manusia seorang penceramah orang asli telah secara sengaja telah menghentam Nik Aziz. Namapun Himpunan  Memperbodohkan Rakyat. Tak percaya? Baca artikel di bawah ini yang saya sedut dari blog pengundisetiasungairapat.

Kalau dilihat gambar terkini yang diupdate, tidak ramai mana peserta. perhimpunan ini. Kalau dilihat kepada promosi dan juga gembar gembur, mahu mati rumput-rumput di Stadium Merdeka kerana tak cukup oksigen.

 Alhamdulillah  lebih ramai rakyat yang cerdik dibanding mereka yang bodoh dalam negara ini.


SATURDAY, JANUARY 12, 2013Wakil Orang Asli dari Semenanjung, Tijah Yak Chopil, ketika berucap di Stadium Merdeka sebentar tadi dikatakan tersilap hentam, kerana beliau menghentam kerajaan Pas yang merampas tanah orang Asli di Lojing dan di Relai Kelantan. Beliau berkata, hak Orang Aslli dinafikan serta banyak tanah Orang Asli telah dirampas.

Katanya, hari ini juga patut diingat dalam sejarah. Hak Orang Asli juga jangan dinafikan dan dilayan sama adil.


Ini terus mendatangkan keresahan dikalangan peserta himpunan Shamsidar yang dalam kepanasan. Pihak Penganjur terpaksa memberi isyarat kepadanya supaya berhenti segera.4 comments:

Anonymous said...

Saudara pembaca,

Tersilap atau tidak, itulah suara hati mereka yang ditindas!

ALLAH MAHA BESAR!

Anonymous said...

Dia marah sgt kat father nicky ajis tu....

Anonymous said...

Father najis,,,

Anonymous said...

blog lembu rupanya