SAHABAT BLOG

12 December 2012

Mangsa Rogol Terpegang Kemaluan Perogol

 Cerita pasal bendera ni ada di baris bawah sekali. Cerita pasal mangsa rogol terpegang kemaluan perogol selepas gambar ni. Macamana boleh terpegang ye. Mungkin ianya terpegang semasa menghalang keikhtiaran perogol membuat  tusukan kot. Kesian kepada mangsa berkenaan. Itulah, datang jauh-jauh dari Vietnam untuk dirogol di Malaysia. Lain kali bagi tahu kawan-kawan jangan datang lagi di Malaysia. Dekat Malaysia ni macam-macam ada.
 
 

Kemaluan perogol bertayam

MOHAMAD FADZLIE (kanan) dan Mohd. Khairiell Idzham berjalan keluar dari Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur semalam.


KUALA LUMPUR – Keterangan seorang wanita Vietnam mengatakan dia terpegang satu objek keras pada kemaluan lelaki yang merogolnya ketika sesi kawad cam dapat mengheret pemuda itu ke muka pengadilan sekali gus membuatkan tertuduh mengaku salah atas tuduhan tersebut.

Mohamad Fadzlie M. Rosdi, 20, mengaku yang dia ada memasang bebola besi atau ‘tayam’ pada kemaluannya ketika merogol mangsa di sebuah rumah urut di Setapak di sini pada pukul 1 pagi 25 November lalu.

Pengakuan itu dibuat di hadapan Hakim Emelia Kaswati Mohamad Khalid di Mahkamah Sesyen di sini semalam.

Difahamkan, kawad cam itu dilakukan sebaik polis menahan Mohamad Fadzlie yang datang ke balai polis. Dia diserahkan oleh bapanya selepas gambar tertuduh yang dirakam kamera televisyen litar tertutup premis itu disiarkan akhbar.

Selain merogol, penganggur itu turut dituduh merompak premis tersebut bersama buruh kontrak, Mohd. Khairiell Idzham Hashimi, 21, dan dua lagi yang masih bebas menggunakan parang di tempat dan waktu yang sama.
Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.
 
PAS dan PKR 'merogol' Malaysia di Bumi Gaza. Mau tidaknya. Orang Plastein datang terima mereka kerana mereka orang Malaysia, mengunakan Pasport Malaysia. Tetapi di sana mereka bukannya mengibarkan Jalur Gemilang. Tapi dikibarnya bendera parti masing-masing. Kononnya nak bagi tahu kepada rakyat Malaysia bahawa PKR dan PAS pun perihatin dan sanggup pergi ke Gaza. Tak tahulah apa dan berapa sumbangan yang diberikan oleh PAS dan PKR kepada rakyat Plastein.
 
 
 

1 comment:

Anonymous said...

Mungkin saudara boleh ceritakan dulu sumbangan saudara kepada Gazzahh...

Mungkin ada iktibar yang boleh diambil oleh orang awam seperti saya.