SAHABAT BLOG

29 August 2012

Anak Sape Yang Comel Lote nii.....


Fuh......dashaaaat betul anak gadis sape ni. Kalaulah ada hudud, budak comel lote ni dah kena rotan 80 kali kerana minum arak. Siap mengaku pulak tu.

Makin teruk perangai budak-budak sekarang ni. Cepat-cepatlah pemimpin UMNO dengan PAS buat Hudud. Jangan buat hudud politik sudahlah, tapi buat hudud sebenarnya. Kalau buat hudud politik jadilah macam hudud kelantan dengan Hudud Tranung. Sampai le ning tak dilaksanakan, kononnya takut kepada amaran Tun Mahathir. Pelik, orang takut kepada  kepada kemurkaan, mereka takut kepada surat amaran Tun Mahathir. Kalau berasa dipihak yang betul, buat apa nak takut. Buat saje lah.

Tun Mahathir kata dia tak tolak hudud Allah S.W.T.  tetapi dia tolak hudud PAS. Tak tahulah apa bezanya antara hudud yang di syariatkan oleh Allah berbanding Hudud yang disyariatkan oleh PAS.

Sekarang ni, PAS bersengkokol dengan DAP. Alamatnya tak ada harapanlah anak gadis sape yang comel lote ni nak kena sebat 80 kali. Di pahang dulu, ada juga yang dihukum sebat kerana minum arak, jadi rasanye tak ada masalah anak gadis yang comel lote ni kena jugak.

3 comments:

Anonymous said...

baru jer balik dr kpg dusun...boleh saya tau nama betul awak apa?

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

enikmen hudud pas kelantan dngan enikmen pas terengganu pun ada perbezaan. kalau datang nya dari Al-quran kenapa ada perbezaan antara 2 negeri ni?? bukan kah sepatutnya ada satu je. lu pikir2 kan lah sendiri.