SAHABAT BLOG

05 October 2012

NORANIZA IDRIS PECAH AMANAH DIPENJARA 80 HARI

Noraniza Idris dipenjara 80 hari

Noraniza Idris menutup muka ketika keluar dari Mahkamah Sesyen Shah Alam, Selangor semalam. - BERNAMA
 
SHAH ALAM 4 Okt. - Seorang bekas pegawai akaun, Noraniza Idris dihukum penjara 80 hari dan diperintah membayar pampasan RM40,000 kepada bekas majikannya oleh Mahkamah Sesyen di sini hari ini setelah mengaku bersalah melakukan pecah amanah antara Julai dan September tahun lalu.

Noraniza, 25, yang hamil tiga bulan mengaku menyalahgunakan wang RM60,651 milik syarikat perkhidmatan penghantaran logistik, syarikat East West Freight Services Sdn. Bhd. antara 29 Julai dan 7 September tahun lalu di syarikat berkenaan di Pelabuhan Klang.

Tertuduh dilihat menangis teresak-esak apabila Hakim Mat Ghani Abdullah menjelaskan berulang kali tentang hukuman penjara lapan bulan jika dia gagal membayar pampasan tersebut dalam tempoh empat bulan iaitu sehingga 4 Februari tahun depan.

Noraniza Idris Nafi Rebut Gelaran Perkahwinan Paling Gah
 
Gambar hiasan pasangan Penyanyi Noraniza Idris dengan Suami tercinta Ustaz Jeffri Hudi yang diambil dari blog murai.com
 
Berita di atas tiada kaitan dengan penyanyai Alahai Dondang Noraniza Idris. Cuma nama sahaja kebetulan. Penyanyi Noraniza Idris sekarang ini sedang bahagia di samping suami tercinta seorang Ustaz dari Singapura Jeffri Hudi. Pasangan bahagian ini sedang mengidam untuk menimbang cahaya mata perempuan. http://www.murai.com.my

1 comment:

Anonymous said...

gempal betul berita ni..hahaha...